Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Камерун

Имоти за продажба в Камерун
Република Камерун е унитарна република Африка. Неговата столица е Яунде. Камерун граничи с Нигерия на северозапад, Чад със североизток, Централноафриканска република на изток, на югоизток с Република Конго, а на юг с Екваториална Гвинея и Габон.
Камерун е развиваща се страна, чието население расте с темп от около 3% и следователно с нарастващ растеж на урбанизацията. Тези данни водят до увеличаване на жилищните единици, които населението изисква и следователно увеличаване на недвижимите имоти за продажба в Камерун.
Правителството, частните компании и индивидуалните инвеститори се опитват да преодолеят нарастващите задължения на над 100 000 единици годишно чрез постоянни инвестиции в жилища.

Ако се интересувате от закупуване на имот за продажба в Камерун, градските райони, които предлагат повече възможности са: Яунде, Дуала и Лимбе.
Всеки град има квартали, които обслужват богатото население, политически представители, държавни служители и т.н., защото те приветстват най-добрите училища, най-добрите търговски центрове, павирани пътища, тихи райони, достъп до луксозни ресторанти, магазини, таксита, клиники и др. Но цената на продадените имоти в Камерун надвишава цената на имот във всеки европейски град.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 30102

За продажба Вила, Камерун, Douala, Deido, Douala

1,173,480.00BGN
За продажба
Вила

700 m²
Božena Немцова имоти и лукс. За всички покупки или наеми на вили, апартаменти, земя и други имоти в Камерун и Африка като цяло доверието в нашата шир...
Cod. 15806

За продажба Ферма, Камерун, Douala, Akwa Palace, Akwa Palace

Reserved negotiation
За продажба
Ферма

2000 m²
250 метрични тона Ton / метричен на седмица Общоприето наименование - царевица, жито, жълто царевица / жълта царевица, бял царевица / бял царевица,...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB